Salvador Moyà al CosmoCaixa

16 Abr 2009
336 times

El passat dimarts 14 d'abril, en Salvador Moyà va presentar la conferència "Els orígens dels grans simis: Hostalets de Pierola".

En Salvador Moyà, director de l'Institut Català de Paleontologia, va participar en el cicle de conferències "Ciència i Ciutadania" que organitzen les vuits universitats públiques catalanaes conjuntament amb la Fundació "la Caixa" i amb el suport del comissionat per a Universitat i Recerca.

Aquest cicle de conferències té el propòsit de divulgar la recerca científica que es realitza a les universitats i centres de recerca, vol apropar al gran públic no especialitzat, als resultats i als avenços que la ciència més puntera està realitzant a Catalunya.

"Els orígens dels grans simis: Hostalets de Pierola", fou el títol de la conferència presentada per en Salvador Moyà, Doctor en Ciències Geològiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. La recent descoberta d'un esquelet parcial d'un antropomorf fòssil al jaciment de Barranc de Can Vila 1, a Hostalets de Pierola, datat en 13 milions d'anys, obre unes noves perspectives per determinar l'origen i l'evolució del grup de primats que inclou els orangutans a l'Àsia i els ximpanzés, goril·les i humans a l'Àfrica. Aquest fou el punt de partida d'una emocionat xerrada científica que comptà amb la participació ciutadana.

"Ciència i Ciutadania" continuarà donant a conèixer els projectes de recerca a Catalunya fins al 2010 amb investigadors de totes les universitats públiques. No us ho podeu perdre!

Last modified on Divendres, 16 Març 2018 13:31
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Guardons:

Excellence in research

Amb el suport de:

logo icrea    logo ue

Membres de:

logo cerca b