Predoc. Faunes del Mesozoic

Pàdua (Itàlia), 1986

Actualment està realitzant la seva tesi doctoral en el grup de recerca del Mesozoic de l'ICP amb una beca pre-doctoral FPI. La seva recerca  se centra en l'estudi reològic i biomecànic de les petjades de dinosaures d’alguns dels principals jaciments de la Península Iberica, a partir de dades obtingudes amb un Laser Scan (LiDAR) i elaborades amb la la col·laboració de la Universitat de Manchester.

Durant el curs 2010-2011 va realitzar el Master Interuniversitari (UB-UAB) de Paleontologia amb un treball sobre l'estudi quantitatiu i qualitatiu d'un jaciment de petjades de dinosaures teròpodes del Cretaci Inferior de Soria i les seves reconstruccions tridimensionals, sota la supervisió del Dr. Bernat Vila i Ginestì.

Llicenciada en Ciències Naturals a la Universitá degli Studi di Padova (2009). Complementàriament, va realitzar la tesina de llicenciatura sota la direcció del Dr. Luca Capraro (Universitá degli Studi di Padova) i l'ajuda del material donat pel Dr. Àngel Galobart (ICP), que va tractar de tècniques d’excavació i extracció d'ossos i ous de dinosaures sauròpodes d'un jaciment del Cretaci Inferior (Cinctorres, Castelló) i del Cretaci Superior (Coll de Nargó, Lleida), respectivament.

Durant la realització de la llicenciatura, va fer una estada breu al ICP l'any 2008 amb l'objectiu d'elaborar el treball final de carrera.

Correu electrònic: novella.razzolini at icp.cat

Last modified on Dimarts, 05 abril 2016 11:24
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Notícies ICP

Arriba una nova edició de Cafès Científics a Sabadell

Arriba una nova edició de Cafès Científics a Sabadell

21 Febrer 2020

Aquest mes de febrer arrenca una nova edició de ‘Cafès Científics’ a Sabadell, una iniciativa organitzada per vuit entitats de la ciutat que es dediquen a la recerca i a la seva divulgació i que té com a objectiu posar...

Activitats

February 2020
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29

Propers esdeveniments

No events

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Guardons:

Excellence in research

Amb el suport de:

logo icrea    logo ue

Membres de:

logo cerca b