Sharrah Mckenzie

Investigadora predoctoral. Faunes del Neogen i Quaternari

(Portland, 1991)

Graduada en Arqueologia per la Portland State University (2016) en la especialitat de Biological Archaeology. Master en Paleobiologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (2018) amb el Treball de Final de Màster titulat: New small Catarrhine (Primates) from the Vallesian (Late Miocene) of Can Llobateres (Sabadell, Barcelona, Spain). Vinculada i assessorada per l'ICP i la UAB en el desenvolupament del seu TFM.

Actualment investigadora predoctoral al departament de Faunes del Neogen i Quaternari de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) sota la supervisió del Dr. David M. Alba. La seva recerca es centra en l'estudi de materials dentognàtics miocènics de suids i bòvids per comparar els canvis paleoambientals entre les localitats de la conca del Vallès-Penedès amb presencia de primats amb llocs on encara no se n'han trobat. La comprensió d’aquests esdeveniments és vital per a investigar els canvis de fauna i la relació amb el canvi paleoambiental.

Actualment treballa amb una beca de Confederated Tribes of Grand Ronde (CTGR).

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

ResearchGate: https://www.researchgate.net/profile/Sharrah_Mckenzie

 

 

Last modified on Divendres, 17 Mai 2019 08:20
Rate this item
(0 votes)

Notícies ICP

La pelvis de l’enigmàtic Oreopithecus aporta nova llum sobre el seu bipedisme

La pelvis de l’enigmàtic Oreopithecus aporta nova llum sobre el seu bipedisme

23 Desembre 2019

Un article encapçalat per un equip investigador del American Museum of Natural History amb participació de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont ha analitzat amb detall la pelvis i vèrtebres lumbars d’Oreopithecus bambolii, un primat d’uns 7 milions d’anys d’antiguitat....

Activitats

January 2020
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Propers esdeveniments

No events

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Guardons:

Excellence in research

Amb el suport de:

logo icrea    logo ue

Membres de:

logo cerca b